ستاری خبر داد: استقرار استارت آپ ها و مراکز فناوری در بافت فرسوده تهران

ربات کشاورز: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه تهران پتانسیل تبدیل به شهر هوشمند شدن را دارد، اظهار داشت: مقرر است مناطقی در بافت های فرسوده در اختیار استارت آپ ها و شتاب دهنده قرار گیرد.

به گزارش ربات کشاورز به نقل از مهر، آیین تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران با مبحث تسهیل استقرار استارت آپ ها، شتاب دهنده ها و تولید مراکز فناوری کارخانه های نوآوری در بافت های فرسوده و پهنه های صنعتی متروکه شهر تهران در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این مراسم با تاکید بر اینکه همواره شهرداری تهران حامی ایده های ما در معاونت علمی بوده است، اظهار داشت: بر همین مبنا تفاهم نامه ای با مبحث توسعه نوآوری در شهر تهران را با شهرداری منعقد کردیم.
وی تصریح کرد: با عنایت به اینکه آموزش در آینده و مفاهیم آن به صورت کلی متحول می گردد و دوره های دبستان، راهنمایی، دبیرستان و حتی در دانشگاه ها روند تغییر یافته ای به خود می گیرند از این رو درصدد هستیم که آماده این تحولات باشیم.
ستاری با تاکید بر اینکه موضوعی اکنون در حال ترویج است که می توان از آن «آموزش تا لحظه مرگ» یاد کرد، اظهار داشت: مردم مجبورند با وسایل و اپلیکیشن های جدید کار کنند اما این مورد نیاز به فرهنگ سازی دارد.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در همین راستا مبحث شهر هوشمند عرضه می گردد که این نشان داده است چالش ها به واسطه فناوری ها برطرف خواهد شد.
وی اضافه کرد: در یکی از آخرین گزارش ها تهران یکی از پنجاه شهری است که قابلیت تبدیل شدن به شهر هوشمند را دارد.
ستاری افزود: کمتر شهری وجود دارد که این همه دانشجویان مستعد و جوان و پتانسیل خدماتی داشته باشد؛ جرم علمی و جرم نیروی انسانی متخصص و جوان پتانسیل های خوبی هستند که می توان روی آنها سرمایه گذاری کرد.
وی با تاکید بر اینکه بخش های خصوصی آماده سرمایه گذاری هستند، اظهار داشت: آینده شهر تهران جز فناوری چه چیزی خواهد بود؟ در همین راستا بحث اصلی ما با شهرداری این بوده که تهران را به شهر هوشمند و فناوری تبدیل نماییم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در جهت شهر هوشمند کارخانجات نوآوری زیادی در تهران در حال تاسیس هستند، اظهار داشت: ابعاد این کارخانجات بزرگ هستند که مقرر است یکی از آنها تا پیش از آخر امسال افتتاح شود؛ هم اکنون بیشتر از ۳۵۰۰ تا ۴ هزار کارآفرین در این کارخانه مشغول به کار هستند که این اقدام هم با همکاری شهرداری تهران بوده است.
وی افزود: کارخانجات نوآوری مرکز تجمع استارت آپ ها و شرکت های نوآوری هستند که مقرر است قراردادهای جانبی را در جهت عرضه خدمات به مردم منعقد کند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تفاهم معاونت علمی با شهرداری تهران در مورد تسهیل استقرار استارت آپ ها، شتاب دهنده ها، تولید مراکز فناوری و کارخانه های نوآوری در بافت های فرسوده اظهار داشت: طبق این تفاهم نامه شهرداری مناطقی که بلااستفاده هستند و بافت های فرسوده ای که باید مورد بازسازی قرار گیرند را با تسهیلاتی به شرکت ها و شتاب دهنده ها اختصاص می دهد. از این رو می توان گفت بافت های فرسوده ای را به زندگی شهری تبدیل نماییم.
ستاری افزود: مراکز شهری معمولا قابلیت ارتباطی فوق العاده ای دارند از این رو با به کارگیری آنها و در اختیار قرار دادن مناطق نزدیک مرکز شهر می توان هم از این مناطق بهره برد و هم فناوران وارد چرخه کاری شوند.
وی تصریح کرد: بطور قطع این یک الگوی بزرگ برای شهرهای کشور خواهد بود که جوان های فارغ التحصیل و مستعد بتوانند در همان شهر یا استان خود مشغول به کار شوند و این مورد می تواند از جابجایی آنها جلوگیری کند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری جزو حامیان این طرح است اظهار داشت: شهرداری تهران حمایت می کند تا کارخانه های نوآوری بیشتری داشته باشیم تا عملا شهر تهران را به پارک فناوری تبدیل نماییم.
وی با تاکید بر اینکه با استقرار استارت آپ ها و شتاب دهنده ها در مرکز شهر هزینه های کمتری برای دریافت خدمات داخلی توسط مردم از نتایج فعالیت این محققان فراهم می شود، اظهار داشت: آینده این شهر در برج و مال سازی نیست بلکه آینده شهر، شهر نوآوری است و مقرر است درآمد اصلی آن از محل مغز و ایده ها باشد.
ستاری اظهار داشت: با شرکت های کوچک برای مستقر شدن در این مناطق طرف نیستیم بلکه با شرکت های بزرگ سرمایه گذاری که در توسعه شتاب دهی مشارکت و فعالیت می نمایند مواجه می باشیم.
وی تصریح کرد: شهرداری تهران یک بودجه ای را در اختیار شرکت ها و شتاب دهنده های متقاضی استقرار در مناطق فرسوده تهران قرار می دهد تا بتوانند آنرا تجهیز کنند.