افزایش همكاریهای بین المللی دانشگاه علم وفرهنگ در دیدار با عضو گروه توسعه بین المللی آكسفورد

به گزارش ربات كشاورز نشست مشترك مسئولان دانشگاه علم و فرهنگ با دكترجیمز میلر -College Hill Rd – و عضوگروه توسعه بین المللی آكسفورد برگزار گردید و زمینه های همكاری دانشگاه علم و فرهنگ با دانشگاه ها و موسسات بین المللی در رشته ها و مقاطع مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، در نشست مشترك مسئولان دانشگاه با دكترجیمزمیلر-College Hill Rd – و عضوگروه توسعه بین المللی آكسفورد، زمینه های همكاری دانشگاه علم و فرهنگ با دانشگاه ها و موسسات بین المللی در رشته ها و مقاطع مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دكتر سید سعید هاشمی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن معرفی دانشكده ها و فعالیت های انجام شده و وابستگی این دانشگاه به جهاد دانشگاهی اظهار داشت: برخی خصوصیت ها چون: داشتن اولین و تنها دانشكده علوم گردشگری دركشور، تاسیس اولین پارك ملی علوم و فناوری و صنایع نرم فرهنگی، همكاری دانشكده علوم وفناوری های نوین زیستی با پژوهشگاه رویان و ابن سینا، برخورداری از تنها NGO دانشگاهی درحوزه گردشگری و توسعه پایدار وهمچنین داشتن تنها خبرگزاری علمی كشور، این دانشگاه را از سایر مجموعه های مشابه خود متمایز كرده است.
وی به همكاریهای بین المللی دردوره های كوتاه مدت گردشگری با دانشگاه IMC اتریش و دوره های رسمی دراز مدت مشترك در مقطع كارشناسی ارشد و دكترا با دانشگاه UPM مالزی اشاره نمود و اضافه كرد: باتوجه به ظرفیت های موجود درهر پنج دانشكده علوم انسانی، هنرومعماری، فنی و مهندسی، گردشگری وعلوم و تكنولوژی های جدید زیستی آمادگی همكاری در بخش های مختلف شامل تبادل استاد، فرصت های مطالعاتی، دوره های كوتاه مدت یا رسمی بلندمدت در این دانشگاه وجود دارد.
دكتر قرنفلی، رئیس دانشكده علوم و تكنولوژی های جدید زیستی- با اشاره به آمار ۷۰ دانشجوی دكترا و ۳۰۰ دانشجوی كارشناسی ارشد این دانشكده در همكاری مشترك با پژوهشگاه رویان اظهار داشت: یكی از فعالیت های این دانشكده تعریف فرصت های تحقیقاتی و مطالعاتی است و تمایل داریم تا دانشجویان برای ۶ تا ۹ ماه بتوانند از مراكز تحقیقاتی در كشورهای پیشرفته استفاده كنند.
دكترجیمزمیلر ضمن تحسین فعالیت های دانشگاه اظهار داشت: خوشحالم كه این دانشگاه در سطح وسیع و با تنوع بالای رشته ها و مقاطع تحصیلی درحال فعالیت است.
وی اضافه كرد: محققان و پژوهشگران آمریكایی، علاقه مند به همكاری مشترك علمی و پژوهشی با دانشگاه هستند و برای مشكلات موجود هم باید راهكارهایی پیدا نماییم.
دكتر میلر تصریح كرد: چالش هایی كه هم اكنون وجود دارد؛ كوتاه مدت است و در آینده نزدیك مشكلات رفع خواهد شد و مسائل موجود نباید سد راه محققین، اساتید و دانشجویان باشد.
وی بعضی از امكانات و اعتبارات موجود در كشورهایی چون سوییس و آمریكا را شرح داد و اظهار داشت: امیدوارم كه بتوانیم در زمینه ی تبادل استاد و دانشجو و عرضه فرصت های مطالعاتی در رشته های در رابطه با پزشكی و فنی و مهندسی گام های اجرایی برداریم.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سپس دكتر میلر و همراهان از دانشگاه برخی فعالیت های هنری دانشجویان دانشكده هنر و معماری و اقدامات انجام شده در پارك علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی را از نزدیك بازدید نمودند.