به گزارش ربات كشاورز نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به نظر من با عنایت به اینكه جهاد دانشگاهی مبدع خیلی از اختراعات و اكتشافات و پیشبرد علمی كشور بوده، بهترین جایی است كه دولت می تواند طرح های بزرگ خویش را از این طریق و بدور از بروكراسی های معمول اجرا نماید.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور در حاشیه دیدار با رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم اظهار داشت: تلاش های جهاد دانشگاهی از آغاز انقلاب اسلامی در حل مشكلات گسترده كشور قابل تقدیر است و ایضا باید از این تلاش ها در قم هم قدردانی نمود.
وی ادامه داد: خوشبختانه جهاددانشگاهی عملكرد بسیار خوبی از خود بروز داده است ولی هنوز با شرایط مطلوب كه جزو اهداف انقلابی آن است فاصله دارد كه در این راه هم باید حمایت هایی از این مركز صورت گیرد.
وی خاطرنشان كرد: روحیه جهادی و انقلابی و اتكای به نیروهای درونی از مزیت های عمده جهاددانشگاهی به حساب می آید چونكه در این دوره كه نهادهای دولتی یا توان انجام كارهای این چنینی را ندارند و یا كارهای خویش را برون سپاری می كنند این نهاد با تجربه ۴۰ ساله می تواند خیلی از مشكلات كشور را در بخش های علمی و پژوهشی و اجرایی حل كند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان كرد: به نظر من با عنایت به اینكه جهاد دانشگاهی مبدع خیلی از اختراعات و اكتشافات و پیشبرد علمی كشور بوده است بهترین جایی كه دولت می تواند طرح های بزرگ خویش را از این طریق و بدور از بروكراسی های معمول اجرا كند، جهاددانشگاهی است چونكه این مركز پایگاهی امن و با ظرفیت و روحیه جهادی است كه می تواند كارهای بر زمین مانده را اجرایی كند.
وی اظهار داشت: جهاددانشگاهی مركزی است كه تخصص و تعهد و روحیه انقلابی را در خود جای داده است و دولت و مجلس هم باید برای ارتقای جایگاه و فعالیت های این نهاد تلاش بیشتری داشته باشند.
این عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های گسترده جهاددانشگاهی قم، این مركز را یكی از مستعدترین مراكز برای جذب گردشگری سلامت و درمان دانست و بیان كرد: این مركز با در اختیارداشتن واحدهایی چون مركز فوق تخصصی درمان ناباروری كه عملكرد بسیار موفقی داشته می تواند با حمایت های بیشتر به قطب بزرگ توریسم درمانی در استان مبدل شود؛ می توان با تهمیداتی مشكل اقامت بیماران خارجی را هم حل كرد كه بتوانیم مدت ماندگاری بالایی را در قم شاهد باشیم.
ذوالنور: جهاددانشگاهی بهترین مركز برای اجرای مأموریت های بزرگ كشور است
