به گزارش ربات كشاورز مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی البرز اظهار داشت: استارتاپ هایی كه بر مبنای مدل جهانی برگزار می گردند بسیار پرهزینه و وقت گیر هستند اما جهاددانشگاهی با همكاری اتاق بازرگانی البرز فضایی فراهم نموده تا با كمترین هزینه دانشجویان بتوانند ایده های خویش را مطرح كنند.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، ابوالحسن قاسم پور، در حاشیه برگزاری استارتاپ دانشجویی با عنوان «كسب آغاز» كه با مشاركت جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهاركرد: جهاددانشگاهی البرز از سال ها پیش در اتاق بارزگانی البرز فضایی را برای ارتباط صنعت و دانشگاه بوجود آورده است.
وی با اشاره به اینكه این رابطه بیشتر شامل ارتباط اساتید دانشگاه با حوزه صنعت می شد، اظهار داشت: برای ارتباط دانشجویان با صنعت كانونی را تحت عنوان كانون دانشجویی ارتباط صنعت با دانشگاه در جهاددانشگاهی البرز ایجاد كردیم تا دانشجویان هم بتوانند از این فضا بهره مند شوند.
این مسئول با اشاره به برگزاری استارتاپ كسب آغاز، اظهار داشت: این استارتاپ فرصتی را به دانشجویان می دهد تا بتوانند آینده شغلی خویش را با فضای خارج از دانشگاه هماهنگ كنند.
قاسم پور با اشاره به اینكه این استارتاپ با مدل كاملا ایرانی برگزار شده است، اظهار داشت: استارتاپ هایی كه بر مبنای مدل جهانی برگزار می گردند بسیار پرهزینه و وقت گیر هستند اما جهاددانشگاهی با همكاری اتاق البرز فضایی را فراهم نموده تا با كمترین هزینه دانشجویان بتوانند ایده های خویش را مطرح كنند.
مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی البرز خاطرنشان كرد: ۸۳ نفر جهت شركت در این استارتاپ ثبت نام كرده اند و این امكان بوجود آمده تا ایده هایشان را بررسی نمایند.
وی اظهار داشت: در این استارتاپ ایده ها، توانمندی ایده سازی و ارزیابی ایده سازی مورد بررسی قرار می گیرد و در ارزیابی ایده ها افراد توانمند می شوند تا طرحی را برپایه ایده خود بنویسند و به بازار عرضه كنند تا در نهایت فضای ورود به دنیای كسب و كار برایشان فراهم گردد.
این مسئول در ادامه بر توانمند سازی ایده ها تاكید و افزود: متاسفانه خیلی از ایده های عرضه شده قابلیت اجرایی ندارند و خیال بافانه هستند بر همین مبنا باید ایده ها برپایه نگاه عملیاتی ارزیابی شوند.
قاسم پور در انتها به لزوم پشتیبانی از ایده های خلاقانه و كاربردی تصریح كرد و اظهار داشت: متاسفانه در البرز شركت های سرمایه گذار و شتاب دهنده نداریم اما جهاددانشگاهی با ارتباط با شركت های شناخته شده تهران كه در این عرصه فعالیت می نمایند توانسته شرایط عملیاتی كردن بعضی از این ایده ها را فراهم آورد.
لزوم پشتیبانی از ایده های خلاقانه و كاربردی
