ربات كشاورز: نایب رییس مجلس شورای اسلامی از تحریم ها بعنوان فرصتی طلایی برای جهاددانشگاهی و سایر نهادهای علمی كشور یاد كرد.
عبدالرضا مصری در آستانه سالروز تشكیل جهاددانشگاهی(۱۶ مرداد) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عملكرد موثر و كارآمد جهاد دانشگاهی در چهار دهه فعالیت این نهاد اظهار داشت: با عنایت به امكانات در اختیار این نهاد و انتظاراتی كه از آن در كشور وجود داشت، جهاد دانشگاهی توانسته چندین برابر انتظارات را برآورده كند.
وی ادامه داد: این نهاد علمی و جهادی توفیقات ارزشمندی طی این سالها كسب كرده و هم اكنون به نقطه امید قشر دانشگاهی تبدیل گشته و ثابت كرده كه می توان علم را به عمل و تولید محصول تبدیل كرد.
مصری اشاره كرد: همین طور این نهاد به نقطه امید بخش صنعت كشور نیز تبدیل گشته و اینكه می توان نیازها را از دانش كشور تامین كرد.
نماینده كرمانشاه جهاددانشگاهی را حلقه وصل دانشگاه و صنعت عنوان نمود و اضافه كرد: تمام مشكلات ما از نبود همین حلقه واسطه بود كه جهاددانشگاهی به خوبی این بستر را امروز در كشور فراهم نموده است.
وی با اشاره به توسعه زیرشاخه های جهاد دانشگاهی اظهار داشت: در سالهای اخیر شركت های دانش بنیان و پارك های علم و فناوری به بدنه جهاد دانشگاهی اضافه شده، اما امكانات و ظرفیت های جهاددانشگاهی همان امكانات گذشته است و اساسا با این امكانان توانایی پاسخگویی به نیازهای بخش های جدید را ندارد.
مصری اشاره كرد: در این شرایط باید دولت و مسئولین متناسب با توسعه این نهاد، در زمینه افزایش امكانات و اعتبارات آن كمك كنند و باید امكانات و لوازم و ابزار بیشتری در اختیار این نهاد جهادی قرار داده شود.
این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به قابلیت های بالای جهاد دانشگاهی در توسعه علوم روز دنیا در كشور و بومی سازی محصولات با تكنولوژی بالا اظهار داشت: تحریم ها فرصت طلایی برای جهاددانشگاهی و سایر نهادهای علمی كشور شمرده می شود.
وی ادامه داد: هم اكنون با وجود تحریم ها، این ظرفیت برای تولید كالاهایی وجود دارد كه قبل از این به راحتی وارد كشور می شد و در این فرصت جهاد دانشگاهی می تواند با بومی سازی سریع این محصولات نیاز كشور را در این زمینه مرتفع كند.
مصری اشاره كرد: در خیلی از حوزه های صنعت، خودروسازی و كشاورزی ظرفیت های خالی به وجود آمده و جهاد دانشگاهی می تواند در این بازار بی رقیب حضور یافته و نیازهای كشور را مرتفع كند.
منبع: ربات كشاورز