به گزارش ربات كشاورز از جانب مركز نوآوری و شكوفایی جهاددانشگاهی واحد كردستان، پنجمین رویداد ˮتاك شوˮ از مجموعه رویدادهای گروه دوم دوره ترویج این مركز، امروز برگزار گردید.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، مركز نوآوری و شكوفایی جهاددانشگاهی استان با همكاری اداره كل ورزش و جوانان كردستان مبادرت به برگزاری كلاس های آموزشی برای ترویج، نوآوری و شكوفایی ایده های ناب و در نهایت تجاری سازی آنها و خلق ثروت كرده است كه در این راستا، چهارمین رویداد آن با عنوان «تاك شو» در دانشگاه علمی كاربردی جهاددانشگاهی كردستان در سنندج برگزار گردید.
ناصر شكری، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان كردستان در این جلسه با اشاره به اینكه كارآفرینی موضوعی اكتسابی است كه افراد با آموزش های صحیح می توانند آنرا فرابگیرند، سیاست نظام آموزشی كشور را برای آموزش كارآفرینی مناسب ندانست.
وی عدم درك واژه كارآفرینی را حتی در سطوح مسؤلان و مدیران دستگاه های اجرایی رایج عنوان و كارآفرینی را به معنای نوآوری و خلاقیت در انجام یك كسب و كار تعریف كرد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان كردستان اظهار داشت: ایجاد ارزش افزوده، ایجاد ارزش ناخالص داخلی و تحرك جامعه از مزایای كارآفرینی در جامعه است.
وی با تاكید بر لزوم ترویج فرهنگ كارآفرینی در بین آحاد جامعه، حمایت های مردم و مسئولین را در گرو درك و فهم درست از كارآفرینی اعلام نمود.
شكری مانع اصلی تحقق ایده های جوانان را بروكراسی های اداری طولانی و پیچیده بیان كرد و موفقیت كشورهای پیشرفته جهان را در كاهش زمان صدور مجوزها برای كارآفرینان دانست.
وی اظهار نمود: حقوق، مزایا و بیمه پرسنل شركت های دانش بنیان و استارتاپی فشار بسیاری بر آنها وارد كرده است كه دولت می تواند با تقبل هزینه های تامین اجتماعی این شركت ها، از فشار مالیشان بكاهد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان كردستان دیدگاه سیستم بانكی كشور و به خصوص استان كردستان را سختگیرانه و غیر حمایتی توصیف و بر تغییر دیدگاه مدیران بانكی در مورد پشتیبانی از كارآفرینان تصریح كرد.
وی با اشاره به تاسیس صندوق پژوهش و فناوری استان كردستان در سال ۹۷ بعنوان صندوقی غیر دولتی و با عضویت دانشگاه كردستان و علوم پزشكی و تعدادی شركت خصوصی، اعطای تسهیلات ۴ درصد با تنفس ۶ ماهه و بازپرداخت چند ساله را از رسالت های این صندوق برشمارد.
شكری خاطرنشان كرد: صندوق پژوهش و فناوری در یك سال فعالیت خود بیشتر از ۵۳۰ میلیون تومان تسهیلات كم بهره به ۱۳ شركت استارتاپی پرداخت كرده است كه ماحصل آن ایجاد ۶۰ تا ۸۰ شغل مستقیم بوده است.
وی سرمایه گذاری های ریسك پذیر را از دیگر برنامه های این صندوق برشمرد كه با اجرای آن شاهد راه اندازی طرح ماندگار و پربازده خواهیم بود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان كردستان در انتها با اشاره به اینكه جزیره ای عمل كردن ادارات درمورد پشتیبانی از كارآفرینی مناسب نمی باشد بر ایجاد راهكاری برای پشتیبانی از همه كارآفرینان تصریح كرد.
در جهاددانشگاهی كردستان؛ پنجمین رویداد تاك شو برگزار گردید
