رییس پارك علم و فناوری جهاددانشگاهی كرمانشاه: استارت آپ ها وام نمی خواهند

به گزارش ربات كشاورز رئیس پارك علم و فناوری جهاددانشگاهی كرمانشاه با اشاره به ضرورت سرمایه گذاری در حوزه استارت آپ های استان اظهار داشت: استارت آپ ها تسهیلات نمی خواهند و باید سرمایه گذارانی پای كار بیایند كه در سود و زیان این شركت ها سهیم باشند.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، دكتر معصومه خان احمدی در نشست تخصصی بررسی چالش ها و فرصت های نوین كسب و كار در زیست بوم كارآفرینی استان كه با حضور مدیران شركت های استارآپی در محل هتل پارسیان كرمانشاه برگزار شد، با اشاره به تشكیل اكوسیستم فناوری در استان اظهار داشت: با وجود مراكز رشد، مراكز نوآوری، صندوق شكوفایی خلاقیت و شتاب دهنده و نیز وجود دانشگاه های خوب و اساتید برجسته حدودا می توان گفت اكوسیستم فناوری در استان شكل گرفته و به شخصه به آینده این اكوسیستم امیدوارم.

وی ادامه داد: طبیعی است در ابتدا حركت این اكوسیستم چندان روان نباشد، چونكه حوزه استارت آپ ها در دنیا با شتاب در حال حركت است و در صورتیكه ما مفاهیم این حوزه را تشریح می نماییم دنیا به نسل پنج و ششم استارت آپ ها رسیده است.

خان احمدی با اشاره به اینكه نگاه آماری به حوزه استارت آپ ها چالش برانگیز است، اظهار داشت: ما در حالی به دنبال توسعه استارت آپ ها هستیم كه منابع مالی برای پشتیبانی از آنها در استان تعریف نشده است.

وی اشاره كرد: استارت آپ های ما نیاز به “وام” ندارند، آنها سرمایه گذاری می خواهند كه در سود و زیان آنها شریك باشد.

رئیس پارك علم و فناوری كرمانشاه از تدوین پروتكل حمایتی در استان در امتداد پشتیبانی از استارت آپ ها آگاهی داد و اضافه كرد: این پروتكل با همكاری دستگاه های اجرایی، سازمان ها و بخش خصوصی برای پیشبرد كار استارت آپ ها تدوین شده كه حتی از طرف مسئولین كشوری مربوطه پیشنهاد شد این پروتكل در سایر استان های كشور نیز اجرایی شود.

ایشان سپس از مسئولین شتاب دهنده “تیك” خواست تا یك استارت آپ در حوزه رفع چالش های استارت آپ ها راه اندازی كنند، بطوری كه چالش های موجود در سر راه ارتباط استارت آپ ها با حوزه صنعت و دانشگاه ها را احصا كرده و برای رفع مشكل آنها چاره اندیشی كند.

خان احمدی همین طور از سرمایه گذاران و صاحبان صنایع استان نیز خواست در حوزه های استارت آپی سرمایه گذاری كنند.

منبع: