امضای تفاهم نامه میان سازمان بهزیستی و جهاددانشگاهی

ربات كشاورز: ​​​​​​​تفاهم نامه همكاری سازمان بهزیستی و جهاددانشگاهی با محوریت همكاری و مشاركت در زمینه فعالیت های تخصصی سازمان و نیز بهره گیری متقابل از ظرفیت های موجود در امتداد مسئولیت ها و ماموریت های دو طرف امضاء شد.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، ​​​​​​​تفاهم نامه همكاری بین دكتر وحید قبادی دانا، رئیس سازمان بهزیستی و دكتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی با محوریت همكاری و مشاركت در زمینه فعالیت های تخصصی سازمان و نیز بهره گیری متقابل از ظرفیت های موجود در امتداد مسئولیت ها و ماموریت های دو طرف امروز(سه شنبه، ۲ مهر) به امضا رسید.
طبق اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، از اهداف تفاهم نامه می توان به استفاده از توانمندی های علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزش جهاد در جهت پیشبرد برنامه های سازمان و توانمندسازی فرهنگی و اقتصادی گروه های هدف و پرسنل سازمان و ارتقای دانش تخصصی و افزایش مهارت نیروی انسانی و كیفیت بخشی تحقیقات علمی – كاربردی با هدف ارتقای كیفی خدمات سازمان اشاره نمود.
رییس جهاددانشگاهی در این مراسم اظهار نمود: به لحاظ ساختاری، موضوعی و كاری توان و تجربه ارزشمندی كه در جهاددانشگاهی وجود دارد می تواند در خدمت توسعه سازمان بهزیستی قرار گیرد.
دكتر طیبی همین طور متذكر شد: با عنایت به اهمیت كار این سازمان، تمام توان جهاددانشگاهی در حوزه های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و اشتغال را در خدمت توسعه اهداف این سازمان قرار می دهیم.
رییس جهاددانشگاهی ابراز امیدواری كرد با امضای این تفاهم نامه بتوان خدمت خوبی به توسعه اهداف این سازمان كرد.

در ادامه دكتر بیجندی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی اظهار نمود: زمینه های همكاری بسیاری مناسبی تا كنون فراهم بوده است كه می شود با اقدام خوب امروز تقویت شود.
وی با اشاره به این كه یكی از مواردی كه جهاددانشگاهی می تواند در خدمت بهزیستی باشد حوزه آموزشی این نهاد است، اظهار داشت: این حوزه یكی از پیشگامان كمك به بهزیستی در زمینه آموزشی مربی مهد كودك بوده است. هم اكنون نیز می توانید در زمینه آموزش های پیش از ازدواج و ژنتیك و آموزش های عالی با این سازمان همكاری نماییم.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی اشاره كرد: یكی از مواردی كه باید به آن توجه كرد نقش نهاد توسعه ای در پیاده سازی طرح های كلان ملی است كه مغفول مانده است و با عنایت به ظرفیت های دو مجموعه، جهاددانشگاهی می تواند یك عامل برای پیاده سازی طرح هایی كه مد نظر سازمان است باشد.
بیجندی افزود: جهاددانشگاهی در زمینه طرح مشاغل خانگی كارهای خوبی در 31 استان در حال انجام دارد كه می تواند در این مساله نیز با سازمان همكاری كند.
همچنین دكتر عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، نیز اطلاع رسانی فعالیت های بهزیستی و فرهنگ سازی مواجهه مردم با مددجویان به كمك دو خبرگزاری ایكنا و ایسنا را از توانمندی های جهاددانشگاهی در كمك به بهزیستی برشمرد و اظهار داشت: مشاركت در تولید محتوای فرهنگی ویژه مددجویان، برگزاری گالری های عرضه و فروش محصولات هنری مددجویان، اجرای برنامه های قرآنی ویژه مددجویان و معلولان همچون طرح های قرآنی برای نابینایان و… نیز از دیگر زمینه هایی است كه می توانیم با بهزیستی همكاری مشترك داشته باشیم.

منبع: