ربات كشاورز: دومین همایش ˮاز مهندسی به علوم انسانیˮ از طرف موسسه حامی علوم انسانی و جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیركبیر در این دانشگاه انجام می شود.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیركبیر با بیان این خبر، اظهار نمود: همایش “از مهندسی به علوم انسانی” با هدف معرفی رشته های علوم انسانی به دانشجویان رشته های فنی و مهندسی در دانشگاه صنعتی امیركبیر انجام خواهد شد. در این همایش رشته های روانشناسی، حقوق، سیاستگذاری، اقتصاد و مالی، علوم سیاسی و جامعه شناسی توسط دانش آموختگان دانشگاه های برتر جهان، معرفی خواهند شد.
سیدعلی محمدپور افزود: هریك از این افراد، به معرفی مختصر رشته، چگونگی اثرگذاری این رشته در آینده كشور و شرایط ادامه تحصیل و آینده شغلی این رشته ها در ایران و خارج از كشور خواهند پرداخت. همین طور در این همایش علاوه بر معرفی رشته ها، زمانی برای پرسش دانشجویان در نظر گرفته شده است تا به سوالات و دغدغه های آنان پاسخ داده شود.
او در آخر با اشاره به مهجور بودن علوم انسانی در كشور، تصریح كرد: اغلب دانشجویان با علوم انسانی آشنا نیستند و متأسفانه در كشور و نظام آموزشی ما نیز اهمیت این شاخه از علم به درستی تبیین نشده است. این همایش می تواند گذری موجز به معرفی رشته های علوم انسانی و نقش مهم آن در زندگی اجتماعی داشته باشد و سهم كوچكی در آگاهی بخشی اجتماعی در این عرصه ایفا كند.
این همایش از طرف موسسه حامی علوم انسانی و جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیركبیر در روز دوشنبه مورخ ۱۵ مهر ۹۸ از ساعت ۱۴: ۳۰ در تالار بهمن دانشگاه صنعتی امیركبیر برگزار می شود.
نخستین همایش “از مهندسی به علوم انسانی” آذر ماه سال ۹۷ در دانشگاه صنعتی شریف با محوریت معرفی رشته های فلسفه، حقوق بین الملل، علوم سیاسی و جامعه شناسی انجام شد.
از برگزاری
منبع: ربات كشاورز