ربات كشاورز: رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر اظهار نمود: با عنایت به مشكل استانداردسازی برای كالاهای وارد شده از گمركات استان، ایجاد و راه اندازی دفتر استانداردسازی لزوم داشت كه با همكاری مجموعه جهاددانشگاهی صنعتی شریف و انعقاد تفاهم نامه با اداره كل استاندارد بوشهر این كار را انجام دادیم.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، علی احمدی زاده در حاشیه افتتاح دفتر استانداردسازی جهاددانشگاهی شریف و بوشهر اظهار داشت: از زمان آغاز به كار جهاددانشگاهی در استان به دنبال شناسایی خلاها و كمبودهای موجود و برطرف نمودن آنها بوده ایم، برای نمونه در حوزه آموزش پزشكی ضعف زیادی داشتیم و كوشیدیم این مشكل را برطرف نماییم.
وی ادامه داد: در حوزه آموزش پزشكی متولی وجود نداشت و جهاددانشگاهی با ستاندن مجوزهای لازم، به صورت رسمی در حال برگزاری دوره های مهارتی علوم پزشكی در استان است و الان در كنار دوره های آموزشی اشتغال محور تعریف شده در بحث های تخصصی پزشكی و دندانپزشكی، و همین طور در زمینه كمك پرستاری، فوریت های پزشكی و اورژانس و امدادگر، نسخه نویسی، دستیار دندانپزشك، تربیت نیروی پذیرش و آزمایشگاه، و… برای نیروهای سراسر استان تبیین دوره شده و ارائه آموزش انجام می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر اشاره كرد: در ضمن حدود دو سال و نیم فعالیت آموزش بیشتر از ۵۰۰۰ نفر و ایجاد حدود ۲۰۰۰ نفر شغل مستقیم با قابلیت آدرس دهی از افتخارات جهاددانشگاهی بوشهر است كه این فارغ از آمار پارس جنوبی و حوزه نفت و گاز است.
احمدی زاده با اشاره به اینكه به دنبال فعالیت های جدید در حوزه كسب و كارهای اینترنتی هستیم، افزود: در قرارداد جدید با وزارت كار نیز با ستاندن مجوز برای ایجاد ۲ هزار شغل در عرصه مشاغل خانگی برنامه ریزی صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به لزوم افتتاح دفتر استانداردسازی در بوشهر اشاره كرد: مشكل دیگری كه در استان بوشهر داشتیم اینكه كالاهای وارد شده از گمركات استان، جایی برای استانداردسازی نداشت كه با همكاری مجموعه جهاددانشگاهی صنعتی شریف و انعقاد تفاهم نامه با اداره كل استاندارد بوشهر، نمونه های وارد شده از گمرك بوسیله سازمان استاندارد به دفتر استانداردسازی معرفی و با ارسال به آزمایشگاه شریف نتیجه اعلام گردد.
منبع: ربات كشاورز