ربات كشاورز: رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی در حوزه تبعات دیابت اظهار داشت: به مسئولان استان ها اعلام آمادگی كردیم كه كلیه خدمات پزشكی جهاد دانشگاهی را در چارچوب یك مجموعه كامل ارائه دهیم كه برخی استان ها از این مساله استقبال كردند.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، دكتر حمیدرضا طیبی در افتتاحیه چهارمین كنگره بین المللی و ششمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت با اشاره به اینكه همچون نیازهای ضروری هر جامعه ارتقای سلامت و حفظ اعتماد مردم در این زمینه است، اظهار داشت: بحث توسعه انسان سالم از ضروریات است و در كنار سایر خاصیت ها خصوصاً در توسعه علمی، اخلاقی، فناورانه نقش دارد.
وی با تاكید بر رابطه مستقیم ارتقای سلامت با توسعه علمی اظهار داشت: از سال ۵۹ سعی كردیم توان كشور در توسعه علمی و فناورانه را الگوسازی نماییم در صورتیكه زیرساخت اصلی تحقق اقتصاد دانش بنیان این است كه خودمان تولیدكننده علم و فناوری باشیم تا بتوانیم روزآمدی خدمات و محصولات را حفظ نماییم.
رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینكه در كنار خدمات و محصولات در حوزه های مهندسی، كشاورزی و… خدمات علمی، فناورانه و فرهنگی در حوزه پزشكی نیز از حوزه های اصلی فعالیت جهاد دانشگاهی است، به فعالیت پژوهشگاه رویان در حوزه های درمان سلولی، ناباروری و ژنتیك اشاره نمود و اضافه كرد: امسال یكی از پژوهشگران این پژوهشگاه موفق به دریافت جایزه مصطفی شد كه این جایزه به ایشان به خاطر موفقیت در انجام مطالعات سلول درمانی در درمان پاركینسون اهدا شد كه البته این روش درمانی در فاز حیوانی بود اما در فاز انسانی نیز از طرف ایشان صورت خواهد گرفت.
طیبی با اشاره به فعالیت پژوهشكده ابن سینا، پژوهشكده بهداشت و پژوهشكده معتمد اظهار نمود: فعالیت های اخیر جهاد دانشگاهی در حوزه لیزردرمانی در زخم های بدخیمی منجر به ایجاد پژوهشكده زخم و ترمیم بافت و انجام كارهای كاربردی و كاهش آلام مردم شده است.
وی با اشاره به اینكه با كمال افتخار از كارهای فناورانه كه منجر به كاهش آلام مردم شود حمایت می نماییم، اظهار داشت: در این عرصه كارهای پژوهشی و فناورانه در دست اجرا است و نیز دست كمك خودرا به سمت پژوهشگران در واحدهای پزشكی جهاد دانشگاهی دراز كرده ایم.
رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به ارتباط سرعت توسعه علم با سرعت توسعه خدمات اظهار داشت: بوسیله تبادل علم، زكات علم هم پرداخته می شود.
طیبی اضافه كرد: بعنوان یك شهروند از اهمیت آگاهی دادن در زمینه تبعات دیابت اطلاع دارم و آگاهی بخشی در تلویزیون و رسانه ها در این عرصه بسیار مهمست.
وی با اشاره به سخن دكتر جمالی زواره، دبیر علوم پایه كنگره كه از جهاد دانشگاهی خواسته بود به افرادی كه بنیه مالی كافی ندارند در حوزه درمان زخم خدمات خودرا عرضه نماید، اظهار داشت: در این عرصه بنیه مالی ما آنچنان كه باید نیست اما از مسئولان استان ها خواستیم كه در صورت تمایل آنها خدمات پزشكی جهاد دانشگاهی را در چارچوب یك مجموعه كامل ارائه دهیم كه برخی استان ها نیز از این مساله استقبال كردند.
رئیس جهاد دانشگاهی درانتها از اعضا و همكاران جهاد علوم پزشكی تهران، نمایندگان مجلس، دكتر علی نوبخت و نیز معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، دكتر ملك زاده به خاطر پشتیبانی از كنگره قدردانی كرد.
منبع: ربات كشاورز