به گزارش ربات كشاورز معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به این كه اساس تشكیل جهاد دانشگاهی در سال 1359 توجه به فعالیت های فرهنگی بوده است، اظهار داشت: رویداد تندیس فداكاری با عنایت به احساس نیاز در عرصه كشور است.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، دكتر عیسی علیزاده در نشست خبری نهمین آیین اعطای تندیس ملی فداكاری به دانشجویان ایران كه بامداد امروز (یكشنبه، ۱۰ آذر) در ساختمان مركزی جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار نمود: در تمام ملل به سوژه ایثار و فداكاری و از خودگذشتگی پرداخته شده كه حداقل آن در حوزه مالی و حداكثر آن در حوزه جان است كه در طول دوران دفاع مقدس الگوهای زیادی داریم. در برنامه های ما در دانشگاه سوژه های اجتماعی، از فعالیت های مورد توجه دانشجویان است و سوژه اعطای تندیس ملی، موضوعی خودجوش توسط دانشجویان است و ما در امتداد تكریم و ارج نهادن به این مساله این برنامه را برگزار می نماییم.
وی ضمن اشاره به این كه رسانه ها نقش خیلی مهمی دارند، افزود: تندیس فداكاری ادعای این را ندارد كه همه افراد را شناسایی می كند، برای اینكه در سوژه فداكاری و از خودگذشتگی افراد دوست ندارند شناسایی شوند. مستندسازی در این رویدادها می تواند الگوی خوبی برای جوان ها باشد و لزوم توجه و اطلاع رسانی به دانشجویان حوزه گسترده ای است، برای اینكه بسیاری از دانشجویان دوست دارند در این عرصه اجتماعی هم فعالیت داشته باشند.
علیزاده اضافه كرد: ما معلمان فداكاری داریم كه نادیده گرفته شده اند و بضاعت كشور ما می طلبد كه افراد بیشتری در این آیین داشته باشیم بدین سبب یكی از اهداف ما ایجاد این آیین به صورت بین المللی است تا جنبه بشردوستانه آن تقویت شود و منجر به ترویج فرهنگ فداكاری و ایثار شود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ضمن تشكر از ریاست جهاد دانشگاهی و سایر نهادها گله ای را بیان كرد و اظهار داشت: برخی از نهادها در بعضی مراسم بودند و در بعضی مراسم نبودند؛ هرچقدر نهادها در این مساله فعال تر باشند در فرهنگ سازی فداكاری نیز موفق تر هستند.
منبع: ربات كشاورز