عرضه خدمات دندانپزشكی به بیماران خاص

به گزارش ربات كشاورز توسط جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی، خدمات دندانپزشكی تخصصی برای بیماران خاص به همراه بیهوشی عرضه می شود.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، فرج حسینیان معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان این خبر اظهار داشت: برای اولین بار در مركز خدمات تخصصی و عمومی دهان و دندان این واحد كه در بیمارستان نور افشار جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد كلیه خدمات دندانپزشكی شامل ” جراحی، ترمیم، عصب كشی، زیبایی، روكش، پروتز ثابت و متحرك، زیبایی، ایمپلنت و… برای بیماران خاص و كودكان معلول و ناتوان عرضه می شود.
حسینیان در ادامه تصریح كرد: این خدمات برای بیماران خاص كه به علت معلولیت امكان رعایت بهداشت دهان و دندان برایشان میسر نیست و توانایی همكاری با دندان پزشك را نداشته با بیهوشی در اتاق عمل صورت گرفته و نسبت به كشیدن، پر كردن یا عصب كشی دندان هایشان اقدام و در صورت احتیاج به بستری در بیمارستان بستری می شوند.
بیماران نیازمند به خدمات فوق الذكر می توانند با شماره تلفن های 22824025 تماس حاصل كنند.