رییس دانشگاه علم و فرهنگ در اختتامیه جشنواره رویش مطرح كرد نقش دانشگاه ها در حال ناخوش فرهنگ

به گزارش ربات كشاورز رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: مسایل فرهنگی نگران كننده است و بطور كلی فرهنگ كشور حال خوشی ندارد ولی كانون های فرهنگی سرمایه آفرین و امیدبخش هستند.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، مراسم اختتامیه جشنواره رویش امروز (سه شنبه، ۱۹ آذرماه) با حضور دانشجویان، اعضای هیات علمی، روسای دانشكده ها و معاونان دانشگاه علم و فرهنگ در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ انجام شد.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ، در مراسم اختتامیه «جشنواره رویش» ضمن تاكید بر جایگاه دانشگاه در ارتقاء فرهنگی جامعه اظهار داشت: هم اكنون نگرانی های مهمی در حوزه فرهنگ وجود دارد و اساسا فرهنگ و مسائل فرهنگی برای مردم ما اهمیت زیادی دارد و انتظارات فرهنگی آنها با عنایت به تاریخ و هویت غنی فرهنگی كشورمان زیاد است و حق مردم ما هم همین است.
دكتر سید سعید هاشمی اضافه كرد: قسمتی از پایه های فرهنگی جامعه بر اساس كارهای فرهنگی دانشجویان گذاشته می شود. پس می توان اظهار داشت كه اگر حال فرهنگی جامعه خوب نیست شاید قسمتی از آن به دانشگاه باز می گردد.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: علم و دانش و میزان گرایش دانشجویان به این حوزه ها شاخص اصلی هویت دانشجویی را شكل می دهد ولی باید توجه داشت كه هویت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان نیز اهمیت زیادی دارد.
وی اضافه كرد: كارهای فرهنگی در راه تبدیل دارایی های فكری به ثروت گام برمی دارد و ظهور و بروز خلاقیت های فردی در چارچوب كارهای گروهی فرهنگی انجام می شود و منجر به مهارت های اجتماعی، فرهنگی و فردی می شود.
هاشمی با تاكید بر ضرورت ایجاد بستر فرهنگی مناسب برای دانشجویان اظهار داشت: بسترهای مناسبی در دانشگاه برای دانشجویان فراهم شده تا بتوانند مهارت های اجتماعی و فرهنگی و مهارت های زندگی را تمرین كنند و انتظار داریم این بسترها به توسعه فرهنگی بیانجامد.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ اضافه كرد: كانون های فرهنگی هویت ساز و اثرگذار هستند و به زندگی اجتماعی دانشجویان معنا می بخشد. جشنواره رویش دانشگاه علم و فرهنگ نیز یكی از دستاوردهای گروهی دانشجویان فعال در كانون ها و انجمن های دانشجویی فرهنگی این دانشگاه است.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، هاشمی اظهار داشت: خوشحالم كه هشتمین دوره جشنواره رویش با این شور و حال دانشجویی شكل گرفته و ۴۶۳ اثر به این جشنواره ارسال شده است و این رشد كمی وكیفی اهمیت زیادی دارد و برای ما بسیار باارزش است.

منبع: