ربات کشاورز: خودرو های برقی که با یک دفعه شارژ می توانند مسافت بسیار طولانی را طی کنند بیشتر از خودرو های دیزلی به محیط زیست لطمه می زنند و علت این امر پروسه مخرب تولید باتری آنهاست.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از انگجت، شرکت خودروسازی مزدا می گوید با عنایت به کشف این مساله می خواهد باتری های خودرو های برقی تولیدی خودرا در سال های آینده به شکلی طراحی کند که چندان پرقدرت نباشند و با یک دفعه شارژ قادر به طی مسافتی کمتر از ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتر باشند.
یافته های مزدا نشان میدهد پروسه طی شده برای تولید باتری های برقی قدرتمند مورد استفاده در اتومبیل های برقی موجب انتشار مقدار زیادی گاز دی اکسیدکربن در جو کره زمین می شود. برای اینکه در این پروسه کارخانه ها انرژی زیادی را صرف می کنند و نتیجه این امر آلوده شدن محیط زیست است.
بر همین اساس اگر یک خودروی دیزلی مزدا ۳ مسافتی برابر با ۱۶۰ هزار کیلومتر را طی کند، باز هم کمتر از یک خودروی برقی به محیط زیست لطمه می زند و همین مورد نشان میدهد روند تولید باتری های خودرو های برقی تا چه حد موجب تخریب محیط زیست می شود.
مزدا آگهی داده که پروسه تولید و ساخت باتری های ۹۵ کیلووات ساعتی که در مدلهای جدید خودرو های تسلا مانند مدل اس و ایکس به کار می روند، سبب انتشار گاز دی اکسید کربن بسیار زیادی می شود و پس مزدا فعلاً در تولیدات خود از باتری های ۳۵.۵ کیلووات ساعتی استفاده می نماید.
منبع: ربات کشاورز