به گزارش ربات كشاورز ایسنا/بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان كرد: رسالت مركز منش شتاب دهی به كسب و كارهای فناورانه جوانان و همینطور ترویج و نوآوری و شكوفایی برای دانش آموختگان استان است.
علی احمدی زاده بامداد امروز و قبل از آغاز آیین افتتاحیه مركز نوآوری و شكوفایی جهاد دانشگاهی استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت این مركز طی تفاهم نامه ای فی درخلال وزارت ورزش و سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان كشور منعقد شد در ۵ استان به صورت پایلوت شروع شده كه یكی از این استان ها بوشهر است.
وی اضافه كرد: هدف از تأسیس مركز منش شتاب دهی به كسب و كارهای فناورانه جوانان، و همینطور ترویج و نوآوری و شكوفایی است كه در این راستا از دانش آموختگان استان استفاده خواهیم كرد.
به گزارش ربات كشاورز به نقل از ایسنا، این مسئول تصریح كرد: بحث ویژه ما در مركز نوآوری و شكوفایی بحث های اداری است كه فارغ التحصیلان دانشگاهی جهت تاسیس شركت های دانش بنیان و مراكز رشد دارند و قرار شده در اینجا ضمن تسهیل آموزش های لازم هم عرضه شود.
رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر اظهار نمود: آموزش های ترویجی، نوآوری و شكوفایی كه تا مرحله تجاری سازی فناوری در كنار این عزیزان خواهیم بود و افراد صاحب ایده و خلاقیت تیم سازی انجام خواهند داد.
احمدی زاده خاطرنشان كرد: جوانان استان و فارغ التحصیلان سراسر استان در این مركز شروع به فعالیت خواهند كرد و به مرور در بحث تجاری سازی كسب و كارها هم ورود خواهیم كرد.
وی افزود: در اختیار قرار دادن فضا، امكانات لازم برای تیم سازی و همینطور تسهیلات كه شامل بلاعوض و صندوق توسعه است و با عنایت به سابقه جهاد دانشگاهی در حوزه تجاری سازی فناوری، ان شالله در این عرصه به جوانان كمك خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر اظهار داشت: این فعالیت ها بیشتر در زمینه كسب كارهای اینترنتی، و به صورت ویژه در حوزه های انرژی و آبزیان كه ظرفیت های استان است دنبال می شود.
این مسئول عنوان كرد: كلیه جوانان و دانشجویان می توانند به كارشناسان جهاد دانشگاهی مستقر در مركز نوآوری و شكوفایی جهت نام نویسی و استفاده از خدمات مركز رجوع كنند. ان شالله در آینده فضای موجود توسعه و تجهیز خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر: رسالت منش شتاب دهی به كسب و كارهای فناورانه جوانان است
