به گزارش ربات كشاورز رئیس پژوهشكده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی اظهار داشت: در ایام اخیر، روزانه یك تن مواد ضدعفونی كننده در پژوهشكده توسعه صنایع شمیایی جهاد دانشگاهی تولید می شد، ولی باتوجه به این كه الكلی كه در اختیار داشتیم به اتمام رسید، مشغول رایزنی با سازمان های مختلف هستیم تا بتوانیم برای تولید این مواد الكل به دست آوریم.
مسعود كمبرانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان این كه پژوهشكده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی باتوجه به شرایط كشور به تولید محلول های و ژل های ضدعفونی كننده اقدام نموده است، اظهار داشت: پس از شیوع ویروس كرونا در كشور باتوجه به سیاستی كه جهاد دانشگاهی در خصوص رفع مشكلات كشور دارد، تصمیم گرفته شد كه قسمتی از نیاز مردم و یا حداقل نیاز خانواده جهاد دانشگاهی به مواد ضدعفونی كننده بوسیله پژوهشكده توسعه صنایع شیمیایی برطرف شود.
وی ادامه داد: در همین راستا، پژوهشكده توسعه صنایع شیمیایی با تغییر خط تولید خود به تولید مواد ضدعفونی كننده اقدام نمود. در این پژوهشكده، محلول های ضدعفونی كننده برای دست و سطوح و ژل ضدعفونی كننده، با الكل موجود و به مقدار محدود تولید شد و در اختیار پرسنل جهاد دانشگاهی قرار گرفت. برخی از شركت ها هم برای پرسنل خود از این محصولات خریداری كردند.
رئیس پژوهشكده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی با اشاره به نیاز فعلی كشور به مواد ضدعفونی كننده اظهار داشت: اگر مواد اولیه در اختیار جهاد دانشگاهی قرار بگیرد، می توانیم روزانه پنج الی ۱۰ تن از این مواد را تولید نماییم و در اختیار سازمان ها و مردم قرار دهیم. در ایام اخیر، روزانه یك تن از این مواد ضدعفونی كننده در پژوهشكده توسعه صنایع شمیایی جهاد دانشگاهی تولید می شد، ولی باتوجه به این كه الكلی كه در اختیار داشتیم به اتمام رسید مشغول رایزنی با سازمان های مختلف هستیم تا بتوانیم برای تولید این مواد الكل به دست آوریم.
كمبرانی افزود: حالا خیلی از شركت ها به تولید این مواد اقدام نموده اند و فكر میكنم در چند روز آینده بازار به تعادل می رسد و نیاز برطرف شود اما متاسفانه برخی با سوءاستفاده از این شرایط مبادرت به فروش محصولات بی كیفیت با قیمت های غیرمنطقی می كنند. در این شرایط فعلی به این شركت ها سفارش می كنم، اگر دردی از دردهای مردم كم نمی كنند به مشكلات مردم اضافه نكنند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره كیفیت محصولات تولید شده اظهار داشت: بررسی های مركز آنالیز بهداشت پژوهشكده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی كه دارای مجوز از سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو است، كیفیت این محصولات را تایید كرده است.
منبع: ربات كشاورز