به گزارش ربات کشاورز بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: زنان سرپرست خانوار استان بوشهر در کنار کادر خدوم و ساعی درمانی استان قرار گرفتند.
علی احمدی زاده با بیان خلاصه ای از جزئیات طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار اظهار داشت: این طرح مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی استان بوشهر بعنوان یک نهاد توسعه ای در ایجاد، توسعه و پایدارسازی مشاغل خانگی در استان و با نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و کارفرمایی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری استان بوشهر اجرایی شده است.
وی اظهار نمود: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در ۳ فاز شناسایی و ارزیابی اولیه متقاضیان، شناسایی پشتیبانان طرح، توانمندسازی و اتصال به بازار متقاضیان در حال اجراست.
این مسئول اشاره کرد: از مهم ترین اهداف این طرح در استان می توان به خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار، بهبود معیشت و افزایش رفاه این زنان با استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی و اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف (اتصال به بازار) اشاره نمود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر به موضوع شیوع ویروس کرونا و لزوم تهیه اقلام بهداشتی خصوصاً ماسک اشاره و اعلام نمود: بعد از پیگیری های گوناگون جهت هماهنگی با پیشران های تولید پوشاک و آموزش و مشاوره های متقاضیان واجد شرایط طرح و ستاندن مجوزهای لازم مطابق با دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت راه اندازی کارگاه تولید ماسک از دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو استان بوشهر، مبادرت به خرید یک دستگاه اتوکلاو بمنظور ضدعفونی کردن ماسک های تولید شده از مهمترین اقدامات انجام گرفته جهت عملیاتی کردن این مهم در استان بوده است.
احمدی زاده در ادامه اشاره کرد: هم اکنون دو کارگاه پیشران تولید پوشاک طرح با ظرفیت تولید روزانه ۳۰۰۰ ماسک در حال فعالیت هستند که در این طرح بطور مستقیم برای ۲۰ نفر اشتغال به وجود آمده و ۷۰% از آنها نیز زنان سرپرست خانوار طرح مشاغل خانگی در استان بوشهر هستند.
وی درباب نحوه تامین مواد اولیه در تولید ماسک اظهار نمود: هم اکنون برای تامین مواد اولیه تولید ماسک از پارچه پلی اتیلن ۵۰ گرمی استفاده می گردد که این مواد اولیه توسط فعالان اقتصادی استان در منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی تامین می گردد.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از ایسنا، رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر به تشریح اهم اقداماتی که تا کنون درباب این طرح انجام شده پرداخت.
این مسئول عنوان کرد: در امتداد عملیاتی کردن این طرح در استان تابحال جهاد دانشگاهی بوشهر نشست های مختلفی با مدیران و کارشناسان دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دستگاه های اجرایی مربوط به این طرح همچون بهزیستی، اداره زندانها، کمیته امداد، میراث فرهنگی و صنعت معدن و تجارت تشکیل داده است.
علی احمدی زاده بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام گرفته نیز می توان به تشکیل بیش از ۱۵ جلسه و شورای علمی طرح در استان با کارفرما، ناظر، پیشرانان طرح، دستگاه های اجرایی در رابطه با طرح و سمن ها، انعقاد ۴ تفاهم نامه با پیشرانان طرح در رسته های تولید پوشاک و حصیربافی، حضور در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی استان بوشهر، دریافت فهرست و تماس تلفنی با ۲۸۳ نفر از متقاضیان تابحال و دعوت از آنها جهت حضور در طرح، آمادگی ۷۱ نفر واجدالشرایط برای حضور در طرح، برگزاری کارگاه های عمومی- توجیهی برای متقاضیان، آغاز مرحله ارزیابی و غربالگری اولیه متقاضیان، ساماندهی، آموزش، هدایت و مشاوره، اجرای کارگاه های تخصصی و عملی در رسته های تولید پوشاک و حصیربافی، رایزنی و جلسات با پیشران ها، ارزیابی و نهایی کردن ۷۱ نفر از متقاضیان از ۱۳۵ نفر سهمیه استان و اتصال ۷۱ متقاضی به پیشرانان طرح تولید پوشاک و حصیربافی جهت آموزش های تخصصی و عملی در سه شهرستان بوشهر، تنگستان و دشتستان اشاره نمود که آموزش و توانمندسازی طرح برمبنای نیازمندی های منطقه صورت گرفته است.
منبع: ربات کشاورز