ربات کشاورز: باتری های لیتیومی سازگاری زیادی با محیط زیست ندارند و محققان برای حل این مشکل به تولید الکترودهای جدیدی روی آورده اند که با پوست میگو ساخته شده اند.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از نیواطلس، تولید الکترودهای جدید با استفاده از ماده ای در پوسته سخت میگو معروف به چیتین صورت گرفته است. این ماده دارای نوعی سلولز معروف به پلی ساکارید است که برای تولید مواد مختلفی از بسته بندی مواد غذایی گرفته تا پوشش های زرهی و هم داروهای ارزان تر به کار گرفته می شود.
اما کاربرد جدید این ماده، تولید الکترود جهت استفاده در باتری هاست. محققان دانشگاه ام آی تی می گویند با استفاده از این روش هم ظرفیت شارژ باتری ها افزایش می یابد و هم سرعت شارژ آنها بهتر می شود. از طرفی کاربرد این روش از استهلاک باتری ها هم می کاهد. سازگاری با محیط زیست مزیت دیگر الکترودهایی است که با چیتین میگو تولید شوند.
با استفاده از این روش می توان نوع جدیدی از باتری ها، معروف به باتری های مایع را تولید کرد که الکترودهای آنها قابلیت ذخیره سازی انرژی را دارند و در محیط های بسیار متنوعی قابل استفاده هستند. محققان امیدوارند در آینده نزدیک تولید تجاری این باتری ها هم ممکن شود.
منبع: ربات کشاورز