ربات کشاورز: معاون اداره کل برنامه ریزی و امور فناوری وزارت علوم از انجام مذاکرات برای افزایش ظرفیت بودجه پارک های علم و فناوری در بخش هزینه ای و عمرانی آگاهی داد.
بهنام طالبی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام اینکه تسریع و تسهیل در پروسه صدور مجوز برای سازمان ها و نهادهایی که متقاضی تأسیس پارک یا مرکز رشد هستند در دستور کار این دفتر قرار گرفته است، اظهار نمود: بخشنامه های لازم به پارک های علم و فناوری جهت مشارکت با دانشگاه ها و مراکز دولتی و خصوصی بمنظور تأسیس مراکز توسعه نوآوری و فناوری تصویب و ابلاغ گردیده است.
معاون اداره کل برنامه ریزی و امور فناوری وزارت علوم اضافه کرد: همین طور رفع موانع توسعه سخت افزاری و نرم افزاری مراکز فناوری نیز جزو اولویت ها قرار گرفته است و فضای مازاد دانشگاه ها در بعضی استانها در اختیار پارک ها بمنظور توسعه همکاریهای فی ما بین و تولید فناوری قرار گرفته است.
وی از انجام مذاکرات بمنظور افزایش ظرفیت بودجه ای پارک ها در بخش هزینه ای و عمرانی آگاهی داد و اظهار داشت: در امتداد عمل به شعار سال یعنی حهش تولید و بهبود اثربخشی در این راستا، امیدواریم در تداوم همکاریهای دولت و مجلس طی سال جای رشد خوبی در بودجه این مراکز مؤثر در پروسه تولید داشته باشیم.
طالبی اشاره کرد: همین طور با شبکه سازی بین پارک های علم و فناوری و افزایش تعاملات شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در آن سعی شده است که در حوزه های مهم و تأثیر گذار و مورد تقاضا ورود جدی داشته باشیم که از آن جمله می توان به ساخت تجهیزات و تولید مواد در رابطه با پیشگیری و کنترل شیوع ویروس منحوس کرونا اشاره نمود که انصافاً نقش مؤثر واحدهای فناور مستقر در پارک ها در این بخش مثال زدنی هست.
معاون اداره کل برنامه ریزی و امور فناوری وزارت علوم اشاره کرد: در وضعیت فعلی اقتصادی و باتوجه به تحریم های ظالمانه مقابل نظام اقتصادی کشور، بنظر می رسد ورود دانشمندان و نخبگان کشور در تولید نوآوری و فناوری مورد نیاز فعالان اقتصادی می تواند رافع بخش مهمی از مشکلات این حوزه بوده باشد و مسلماً مشوق های لازم توسط دانشگاه ها، پارک ها و مراکز رشد بمنظور ایجاد تحرک در این عرصه باید پیش بینی و ارائه شود که تأکیدات لازم به رؤسای این مراکز انجام شده است.
منبع: ربات کشاورز