دیدار رئیس جهاد دانشگاهی کشور و شهردار کرج

البرز رئیس جهاد دانشگاهی کشور اظهار داشت: جهاد دانشگاهی از سال ۸۵ وارد بحث رانش مترو شده و ساخت آن حدودا به انتها رسیده و هم اکنون در مرحله تست آن در سیستم قطار شهری قرار داریم تا اشکالات آنرا رفع نماییم.

دکتر حمیدرضا طیبی روز سه شنبه هفتم بهمن در نشستی با شهردار کرج با اشاره به بومی سازی ساخت رکتیفایر تامین کننده برق نیروی محرکه واگن های مترو توسط جهادگران جهاد دانشگاهی واحد علم وصنعت اظهار نمود: طراحی و ساخت نخستین دستگاه از سال ۸۹ شروع و بعد از طی مراحل طراحی، ساخت و انجام آزمایش های مربوطه مطابق استاندارد و دریافت گواهینامه بین المللی در سال ۹۱ بطور آزمایشی زیر بار قرار گرفت.

به گزارش ربات کشاورز به نقل از ایسنا، وی افزود: از آن سال تا کنون، جهاد دانشگاهی برای تولید رکتیفایر مورد نیاز برای پروژه های قطار شهری کلانشهرهای مختلف وارد عمل شده و تا کنون با متروی تهران، متروی مشهد و قم قراردادهایی منعقد کرده است.

وی توضیح داد: هم اکنون رکتیفایرهای ساخت جهاد دانشگاهی در خط دوی قطار شهری مشهد و خط ۸ تهران فعال است و مابقی سفارش ها هم در پروسه ساخت قرار دارد.

این مسئول افزود: جهاد دانشگاهی تنها به ساخت رکتیفایرهای مترو بسنده نکرده و در حوزه ساخت رکتیفایرهای کارخانجات مس و… نیر ورود کرده و تا کنون موفق شده تولیدات خودرا به کشورهایی مثل قزاقستان صادر کند.

طیبی افزود: همکاران جهادگر ما در حوزه الکترونیک هم حرف های جدی برای گفتن دارند و از دهه ۷۰ تا کنون در زمینه تولید شارژرهای صنعتی که اغلب در صنعت نفت و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد هم به خوبی عمل کرده اند.

وی افزود: پس از ساخت رکتیفایر، جهاد دانشگاهی از سال ۸۵ وارد بحث رانش مترو شده و ساخت آن حدودا به انتها رسیده و هم اکنون در مرحله تست آن در سیستم قطار شهری قرار داریم تا اشکالات آنرا رفع نماییم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور افزود: بدون شک هر کشوری که بتواند در ساخت سیستم رانش قطار شهری موفق شود، از عهده ساخت واگن هم به آسانی بر می آید.

وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد که رکتیفایرهای با کیفیت و استاندارد داخلی را در اختیار شهرداری کرج قرار دهد تا در خطوط مختلف قطار شهری این کلانشهر استفاده کنند.

وی اظهار داشت: تا پیش از بومی سازی دانش ساخت رکتیفایرها، اغلب این تجهیزات با صرف هزینه زیاد و مشکلات ناشی از تحریم به کشور وارد می شدند ولی حالا دیگر نیازی به واردات آنها نیست.

طیبی اشاره کرد: با بهره گیری از رکتیفایرهای تولید داخل هم از خروج مقادیر زیادی ارز جلوگیری و هم زمینه اشتغالزایی برای عده زیادی فراهم خواهد شد.