به گزارش ربات کشاورز هفدهمین جشنواره دانشجویی نهال با بخش های رقابتی گوناگونی که شامل فیلمهای متعدد کوتاهی از ایران و جهان بود، با اهدای جوایز به برگزیدگان به پایان رسید.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از ایسنا، اختتامیه این دوره از جشنواره که آثار شرکت داده شده در آن به شکل آنلاین برای علاقه مندان اکران شده بود، به علت محدودیت های در ارتباط با بیماری کرونا با حضور تعداد کمی از میهمانان و شرکت کنندگان جشنواره در فضای باز فرهنگسرای امام (ره) برگزار شد و همزمان به شکل زنده هم برای مخاطبان بیشتری پخش می شد.
عماد حسینی، دبیر این جشنواره در ابتدای این مراسم بعد از خیر مقدم گفتن به مهمانان، از این که گروه اجرایی دوره هفدهم توانستند بعد از یک سال تاخیر و با تمامی مشکلات موجود، با تلاشی مضاعف این دوره از جشنواره را به شکل شایسته ای به پایان رساندند، ابراز خرسندی کرد.
او همینطور اعلام نمود که به واسطه اکران آنلاین آثار، دوره هفدهم جشنواره نهال نزدیک به پانزده برابر دوره های قبل مخاطب داشته است.
در ادامه مجید شیخ انصاری، مدیر تشکل های علمی و فرهنگی دانشگاه هنر از زحمات تیم برگزارکننده تشکر کرد که با وجود شرایط سخت در ارتباط با شیوع بیماری کرونا، از برگزاری این دوره صرف نظر نکردند.
او همینطور به تمجید از تاریخچه غنی و الهام بخش این جشنواره برای دانشجویان دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران پرداخت.
علیرضا زریندست (فیلم بردار)، محمد حمیدی مقدم و محمد شکیبانیا (مدیرعامل و معاون بخش مستندسازی مرکز گسترش سینمای مستند و فیلم تجربی)، رامین حیدری فاروغی (مستندساز و رئیس هیات مدیره انجمن صنفی تهیه کنندگان مستقل سینمای مستند ایران)، مسعود سفلایی (مستندساز و عضو هیات علمی دانشگاه هنر)، علیرضا گلپایگانی (فیلمساز و عضو هیات علمی دانشگاه هنر)، مرتضی فرش باف (فیلمساز)، رضا فهیمی (فیلمساز)، مهدی آزادی (فیلم بردار)، عماد خدابخش (تدوین گر)، آزاده موسوی (مستندساز) و محمد حسین میربابا (مستندساز و پژوهشگر) از دیگر افراد شاخصی بودند که در این مراسم به سخنرانی و عرضه جوایز به شرکت کنندگان پرداختند.
همینطور در اختتامیه دوره هفدهم، مراسم بزرگداشتی برای محمدرضا اصلانی، یکی از فیلمسازان برجسته پیشکسوت سینمای ایران برگزار گردید. در این مورد علاوه بر معرفی فیلم مستندی که به همت گروهی از دانشجویان دانشگاه هنر برای پاسداشت جایگاه هنری محمد رضا اصلانی تهیه شده بود، وی به نشانه یادبود دیپلم افتخاری را هم از دستان علیرضا زرین دست که خود از فیلم برداران مشهور و با سابقه سینمای ایران است، دریافت کرد.
فیلم های «گزارش یک اخراج» ساخته طاهره شعبانیان و «ماهکان» ساخته حسام حسینی و عباس حسین زاده دو فیلمی بودند که بیشترین تعداد تندیس ها را از بین جوایز اصلی این دوره از جشنواره نهال به خود اختصاص دادند.
لیست کامل برندگان هفدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه نهال به شرح زیر است:
تندیس بهترین پوستر فیلم به متین خیبری برای فیلمهای «سقط» و «کرچک» تعلق گرفت.
تندیس بهترین فیلم تجربی به سروش باغبانی برای فیلم «هیرودو» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند به محسن روشن روان برای فیلم «قرمز وحشی» و تندیس بهترین فیلم مستند به الهه اسماعیلی برای فیلم «عروسک» تعلق گرفت.
جایزه ویژه انجمن صنفی تهیه کنندگان مستقل سینمای مستند ایران به الهه اسماعیلی و آریان عطارپور برای تهیه فیلمهای «عروسک» و «میر و مار» تعلق گرفت.
تندیس بهترین فیلم نامه ساخته نشده به پیام محمودی کردستانی برای فیلمنامه «بلوکانا ضد بلوکانا» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین فیلم بخش بین الملل به مارتین وینتر از کشور آلمان برای فیلم “Day Release” و تندیس بهترین فیلم بخش بین الملل به شوکی لین از کشور سنگاپور برای فیلم “Adam” تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین انیمیشن به لیلا آهنگ، مریم سادات علوی، سارا حنیف و مرضیه کردلو برای فیلم «مالایز» و تندیس بهترین انیمیشن به هژیر اسعدی برای فیلم «خولانه وه» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند سال اولی به مهداد حقیقی برای فیلم «ماجرای ماجرا» و تندیس بهترین فیلم مستند سال اولی به مهرداد خاکی برای فیلم «حاج ابوالقاسم قناد و پسران» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین فیلم داستانی سال اولی به لیلا اخباری برای فیلم «برای بار دوم» و تندیس بهترین فیلم داستانی سال اولی به هادی یغمایی و متین طالب زاده برای فیلم «سر میز شام» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه به فاطمه کشاورز و الهه افشار برای فیلم «واحد شش» و تندیس بهترین طراحی صحنه به فراز مدیری برای فیلم «زرد خالدار» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین طراحی لباس به لیلا طاهری برای فیلم «ماهکان» و تندیس بهترین طراحی لباس به حامد کرمی توری برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.
تندیس بهترین صدا به مصطفی اکبری منجیلی و زهره علی اکبری برای فیلم «تهاتر» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین موسیقی به محمد مختاری برای فیلم «هیرودو» و تندیس بهترین موسیقی به آنکیدو دارش برای فیلم «بازی» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن به بهار حسین زاده برای فیلم «ماهکان» و تندیس بهترین بازیگر زن به زارا مولایی برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد به محمد نریمان برای فیلم «سایکو» و تندیس بهترین بازیگر مرد به محمدعلی کریمی برای فیلم «گوشت تلخ» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین تدوین به نیلوفر ترابی برای فیلم «اتانازی» و تندیس بهترین تدوین به مصطفی داوطلب برای فیلم «سایکو» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین فیلم برداری به حامد حسینی سنگری برای فیلم «آن بالا» و تندیس بهترین فیلم برداری به سید محمدرضا سجادیان برای فیلم «ماهکان» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار بهترین فیلم نامه به امین اناری برای فیلم «خون مردگی» و تندیس بهترین فیلم نامه به طاهره شعبانیان و مصطفی داوطلب برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.
تندیس بهترین کارگردانی به حسام حسینی و عباس حسین زاده برای فیلم «ماهکان» تعلق گرفت.
تندیس بخش آکادمی به مهیار ماندگار برای فیلم «اسب سفید بالدار» تعلق گرفت.
تندیس جایزه ویژه هیات داوران به طاهره شعبانیان برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.
تندیس بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «پناه جویان» ساخته محمدامین فلاح و مهسا تکش و تندیس بهترین فیلم هم به «ماهکان» ساخته حسام حسینی و عباس حسین زاده رسید.
منبع: agrobot.ir