به گزارش ربات کشاورز بررسی های مؤسسه مشاوره ای وود مکنزی نشان داده است ظرفیت جهانی باتری های لیتیومی امکان دارد تا سال ۲۰۳۰ بیشتر از پنج برابر افزایش یابد و به ۵۵۰۰ گیگاوات ساعت برسد.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از رویترز، این افزایش ظرفیت در شرایطی رخ می دهد که نگرانی در مورد ناکافی بودن عرضه باتری های لیتیومی امسال به دلیل مشکلات ناشی از شیوع کرونا و هم جنگ اوکراین کماکان ادامه دارد.
جیایو ژنگ، مشاور وود مکنزی در این مورد اظهار داشت: بازار خودرو های الکتریکی تقریباً ۸۰ درصد از تقاضای باتری های لیتیومی را تشکیل می دهد و قیمت های بالای نفت پشتیبانی از سیاست های حمل و نقل بدون آلایندگی را افزایش داده و سبب افزایش وحشتناک تقاضا برای خرید باتری های لیتیومی شده است.
دو خودروساز آمریکایی به نامهای فورد و جنرال موتورز اخیراً برنامه های خویش را برای توسعه تولید خودرو های برقی اعلام نمودند. فورد مقرر است تا سال ۲۰۲۴ هفت مدل خودروی الکتریکی را در اروپا عرضه نماید و همکاری خویش را با فولکس واگن برای تولید دومین خودروی الکتریکی این شرکت را در اروپا تعمیق بخشد.
جنرال موتورز به دنبال همکاری با شرکت کره ای پاسکو برای ساخت باتری در کانادا است و امیدوار است تا سال ۲۰۲۵ کارخانه جدیدی بدین منظور تأسیس کند. انتظار می رود مشکل کمبود مواد اولیه برای تولید باتری های لیتیومی تا سال ۲۰۲۳ برطرف شود.