با افزایش ویتامین دی؛ گوجه فرنگی مهندسی شده برای کاهش کلسترول به بازار می آید

به گزارش ربات کشاورز بزودی در انگلیس گوجه فرنگی هایی به بازار می آیند که مهندسی ژنتیک شده اند تا سطح ویتامین دی آنها افزایش یابد و مانند استاتین ها ( انواعی از دارو) کلسترول را کاهش دهند.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از تلگراف، آزمایش های میدانی برای تولید گوجه فرنگی که به صورت ژنتیکی اصلاح شده تا ویتامین دی بیشتری تولید نماید در یکم ژوئن در مرکز جان اینز واقع در نورویچ شروع می شود. پژوهش درباره این محصول مهندسی شده در ژورنال «نیچر پلنتس» انتشار یافته که طبق آن خوردن دو گوجه فرنگی متوسط که با این روش ساخته شده اند، به افراد کمک می نماید دوز ویتامین دی روزانه شان را دریافت نمایند. این ویتامین برای استخوان، دندان و ارتقای سیستم ایمنی مفید می باشد. به قول پروفسور کتی مارتین از مرکز جان اینز، نوع ویتامین دی که توسط گوجه فرنگی های مذکور تولید می شود بخصوص برای افراد بالای ۷۰ سال بسیار مفید می باشد. او می گوید: خوردن گوجه فرنگی از قرص بسیار بهتر است. این ماده غذایی می تواند بعنوان کنترل کننده کلسترول فعالیت کند و تولید ویتامین D3 را افزایش دهد. این ویتامین بعنوان استاتین عمل می کند. تمام این موارد احتمالات هیجان انگیزی هستند که می خواهیم آنها را آزمایش نماییم. در همین راستا دولت انگلیس فردا لایحه جدیدی به اتحادیه اروپا عرضه می کند که جایگزین قانونی می شود که طبق آن از اصلاح مواد غذایی جلوگیری می شد. بدین سان محققان و کشاورزان می توانند محصول کشاورزی مغذی تر و مقاوم تر به آفات تولید کنند. لایحه «فناوری ژنتیک» به تولید محصولات کشاورزی کمک می نماید که در فرضیه میتوان به صورت طبیعی آنها را با خاموش یا روشن کردن برخی ژن ها پرورش داد. هرچند این روش ممنوع نیست اما در اتحادیه اروپا محدودیت هایی در این حوزه وجود دارد و باید ارزیابی های ایمنی علمی صورت گیرد که احتمالاً تا ۵ سال طول می کشد و بسیار گرانبها و وقت گیر است.