توضیح وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با وضعیت آرد و نان در کشور

به گزارش ربات کشاورز به نقل از خبر آنلاین، غلامرضا نوری قزلجه با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه تأمین آرد کشور اضافه کرد: در شروع جنگ تحمیلی سوم ( اسفند ۱۴۰۴) تصمیم گرفته شد میزان آرد تخصیصی به نانوایی ها افزایش یابد و گندم بیشتری در اختیار کارخانه های آردسازی قرار بگیرد؛ حتی سهمیه فروردین ماه جلوتر پرداخت گردید تا روند تولید و توزیع نان بدون وقفه ادامه یابد.
وزیر جهاد کشاورزی به وفور نان در نانوایی های تمام کشور در زمان جنگ رمضان اشاره نمود و اظهارداشت: با اقداماتی که انجام شد هیچ مشکلی در عرضه نان در کشور ایجاد نشد؛ با هماهنگی میان وزارت جهادکشاورزی، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، روند مطلوب تولید و عرضه و ثبات در بازار آرد و نان برقرار است و این روند پایدار ادامه دارد.
۲۲۳۲۲۵
به طور خلاصه به گزارش ربات کشاورز به نقل از خبر آنلاین، غلامرضا نوری قزلجه با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه تأمین آرد کشور افزود: در شروع جنگ تحمیلی سوم ( اسفند ۱۴۰۴) تصمیم گرفته شد میزان آرد تخصیصی به نانوایی ها افزایش یابد و گندم بیشتری در اختیار کارخانه های آردسازی قرار بگیرد؛ حتی سهمیه فروردین ماه جلوتر پرداخت گردید تا روند تولید و توزیع نان بدون وقفه ادامه یابد.

منبع: