به گزارش ربات کشاورز، قیمت برخی اقلام و کالاهای ضروری مردم بخصوص نان به عنوان قوت غالب اکثریت جامعه از شهریور سال قبل تابحال رشد سرسام آوری داشته است. تا آنجایی که نان سنگک معمولی با آرد دولتی از پنج هزار تومان در شهریور ۱۴۰۳ امروز به پانزده هزار تومان رسیده است و به تعبیری رشد سیصد درصدی را داشته است.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از خبر آنلاین، روزنامه کیهان نوشت: مردم برای خرید همین نانی که با عنوان آزادپز عرضه می شود و غالب آنها امروز مدعی هستند که آرد آنها آزاد بوده و با قیمت آزاد نان خودرا عرضه می کنند باید برای خرید یک قرص نان این مبلغ غیر قابل قبول را بپردازند.
تا ابتدای امسال بهانه این بود که حضور اتباع افغانی غیرمجاز در کشور موجب فشار به دولت شده و از آنجائیکه قوت غالب آنها نان آن هم با مصرف بالاست، ناچار به این افزایش قیمت هستیم ولی بر مبنای آمارهای اعلام شده تا اواسط تابستان، بیشتر از ۱/۵ میلیون افغانی از کشور خارج شده اند.
با وجود این که پیشبینی ها حکایت از آن دارد که بیشتر از ۱۱ میلیون تن گندم امسال در کشور تولید و توسط دولت خریداری می شود و میزان مصرف سال قبل باحضور اتباع افغانی حدود ۱۴ میلیون تن بوده است و امسال کسری آنچنانی نخواهیم داشت چرا باید قیمت نان با ۳۰۰ درصد رشد قیمتی نسبت به سال ۱۴۰۳ عرضه شود؟امید در مردم زمانی افزوده می شود که شاهد چنین روندی در ارائه خدمات به مردم آن هم دهک های پایین جامعه که با حقوق ۱۵میلیون تومانی بار سنگین زندگی را بر دوش می کشند، نباشند.