اقاقیا مصرف کنید تا کم خونی خویش را بهبود ببخشید

به گزارش ربات کشاورز مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، برای خواص گیاه اقاقیا خصوصیت هایی چون ملین بودن، آرامبخش بودن و کمک به بهبود کم خونی را برشمرد.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از ایسنا، دکتر مهدی ابراهیمی ضمن اشاره به خواص گیاه اقاقیا اظهار داشت: طبیعت گیاه گرم و خشک بوده و قسمتهای مورد استفاده آن برگ، پوست و گل درخت است.
مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی ضمن اشاره به اینکه دم کرده گل اقاقیا آرام کننده و مقوی بوده و دردهای عصبی را برطرف می کند، افزود: دم کرده گل اقاقیا خاصیت صفرابر دارد و برای بهبود کم خونی مفید می باشد.
دکتر ابراهیمی اضافه کرد: دم کرده برگ آن ضد اسپاسم و ملین است، برای سردردهای مزمن بسیار موثر بوده و ضماد گل اقاقیا با عدس و گل ارمنی برای درمان رگ به رگ شدن بسیار اثربخش است.
مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نوشیدن دمنوش این گیاه سبب ایجاد احساس آرامش در سیستم عصبی انسان می شود. به منظور درمان خستگی های روزمره، بخصوص خستگی ذهنی و حالت های عصبی، افراد می توانند یک فنجان دمنوش گیاه اقاقیا بنوشند؛ ترکیب این گیاه با گل لیمو، تأثیر آنرا دو چندان می کند.
وی در مورد میزان مصرف این گیاه اظهار نمود: روزانه ۲ نوبت و هر نوبت ۳ گرم به صورت دم کرده مصرف می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی استان به نکات احتیاطی این گیاه اشاره نمود و خاطرنشان کرد: مصرف آن در زمان حاملگی و شیردهی مجاز نمی باشد و مصرف بیش از اندازه مشخص شده و بدون تجویز متخصص هم به علت وجود برخی مواد سمی همچون روبین و روبینین در ترکیب شیمیایی آن جایز نیست.