درگذشت عضو هیات علمی دانشگاه هنر

ربات کشاورز: در پی درگذشت دکتر غلامعلی حاتم عضو هیأت علمی دانشگاه هنر، رییس دانشگاه در پیامی درگذشت این استاد را تسلیت گفت.
به گزارش ربات کشاورز به نقل از ایسنا، در این پیام تسلیت که دکتر محمد رضا حسنایی رئیس دانشگاه هنر صادر کرده، آمده است:
“ضایعه ی تأسف بار درگذشت استاد ارجمند دکتر غلامعلی حاتم عضو هیأت علمی دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر سبب اندوه و تأثر فراوان خانواده دانشگاه هنر شد.
استاد فرهیخته و والا مقام شادروان دکتر غلامعلی حاتم سال ها در این دانشگاه با عشق و علاقه مشغول تدریس و خدمت صادقانه به فرزندان این مرز و بوم و اعتلای علم و فرهنگ و هنر بود.
دلبستگی و تعلق خاطر ایشان به پرورش علمی و اخلاقی دانشجویان و کوشش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن در خاطره ها جاودان خواهد ماند. بی شک التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته، جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار و گرانقدر ایشان و جامعه علمی و هنری کشور خصوصاً دانشجویان عزیز و همکاران دانشگاه هنر، علو درجات و رحمت و مغفرت جاودان را برای آن عزیز سفرکرده و صبر و شکیبائی را برای خانواده داغدار و بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت می نمایم.”
به گزارش ربات کشاورز به نقل از ایسنا، دکتر غلامعلی حاتم که بعد از طی یک دوره بیماری درگذشت، متولد سال ۱۳۲۰ و عضو هیات علمی دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر دانشگاه هنر بود. این استاد برجسته با انتشار چندین عنوان کتاب و مقاله علمی در زمینه پژوهش هنر از محبوب ترین و برجسته ترین اساتید دانشگاه هنر به شمار می آمد.
دکتر حاتم از سال ۱۳۵۶ در بیشتر دانشکده های هنری مانند دانشکده هنر دانشگاه تهران، اصفهان، یزد، الزهرا، شریعتی، جهاد، علم و فرهنگ و دانشکده افسری پیش از انقلاب، دانشکده هنر تهران و همکاری با دانشکد هنر دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تدریس بوده است.
وی علاوه بر تهیه متن و مطالب درسی و کارهای دانشگاهی، شرکت در مجامع فرهنگی هنری، عضویت در کمیته انتصابات و ترفیعات اعضای هیات علمی دانشگاه هنر، عضو کمیته های پژوهشی هنر دانشگاه هنر، عضویت هیات تحریریه مجله گردش و سیلک رود، عضو شورای تخصصی تاریخ هنر پژوهشکده هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، عضویت تحریریه پژوهشنامه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران و مجله های رهپویه سوره، نگره دانشکده هنر دانشگاه شاهد، دانشگاه تربیت مدرس، پژوهشنامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری را در کارنامه کارهای خود داشت.

منبع: